Laatste dag Portland - Reisverslag uit Portland, Verenigde Staten van Fam Putten & Hoogervorst - WaarBenJij.nu Laatste dag Portland - Reisverslag uit Portland, Verenigde Staten van Fam Putten & Hoogervorst - WaarBenJij.nu

Laatste dag Portland

Door: Anja

Blijf op de hoogte en volg Fam

31 Augustus 2013 | Verenigde Staten, Portland

Zo gisterochtend was het dan toch zover, ingepakt klaar voor vertrek naar Portland waar we de camper moesten inleveren.

Herman besloot om het nog even spannend af te sluiten door zijn hoofd keihard tegen dashbordkastje te stoten zodat er gat in zijn kop zat en hevig bloedde.

Gelukkig was er verpleegkundige bij receptie die heeft alles schoon gemaakt bleek het mee te vallen.

Na ruim 3 uur arriveerden we net op tijd bij het terug breng station.

Aan gekomen in ons hotel bleken we vlak naast winkelcentrum te zitten dus laatste dollars uit gegeven.

Nu vertrekken we over 1 uur naar vliegveld

EINDE

Fam

Wij zijn 2 bevriende families en gaan met de camper door USA toeren in het begin ook met Geerjan en Jacqie van der Toorn. Onze reis begint in Los Angeles en eindigt in Portland. Monterey is waar het allemaal om begonnen is de mannen wilden heel graag naar deze autoshow. Lake Tahoe, Yellowstone, Hells Canyon en dan naar boven ri Seattle.

Actief sinds 19 Juli 2013